alfabetar > Pentru profesori de gimnaziu

Pentru profesori de gimnaziu

Oare unui elev care nu reușește să rezolve un exercițiu de matematică sau să înțeleagă un enunț la biologie, îi lipsesc cunoștințele legate de materie - sau competențe de literație?

Sau poate câte puțin din amândouă...?

Acum poți afla care este nivelul competențelor de literație pentru fiecare dintre elevii tăi cu ajutorul unui test digital simplu care îți oferă nu o notă, ci un raport pentru fiecare elev evaluat.

Nivelul BRIO

Insuficient 6 elevi
Competent 10 elevi
Avansat 2 elevi

Înscrie clasa ta sau un grup de elevi în

testarea gratuită BRIO

Este un instrument dezvoltat de specialiști în evaluare, după modelul evaluărilor PISA și elaborate împreuna cu o echipă de zeci de profesori din România, special pentru sistemul nostru public de învățământ. Află mai multe aici.

Organizațiile care au contribuit la dezvoltarea acestui instrument, sub coordonarea BRIO: Teach for Romania, InfinitEdu, Asociația Lectura și Scrierea pentru Dezvoltarea Gândirii Critice, Fundația Noi Orizonturi, Agenția pentru Educație Timpurie OvidiuRo, Asociația Română de Literație și Asociația pentru Valori în Educație.

Cum funcționează testarea?

1.
Înscrii școala sau clasa ta - sau doar câțiva elevi - în platforma BRIO și coordonezi participarea lor la testul digital.
2.
Elevii primesc un link de conectare pe mail, pe care îl pot accesa (ideal într-un mediu supervizat). Tot ce le trebuie este un dispozitiv digital - poate fi calculator, tabletă sau un telefon.
3.
Tu primești prin email un raport despre fiecare elev în parte.

Mergi în platforma de testare BRIO pentru a înscrie gratuit clasa sau grupul de elevi

Intră în platforma BRIO

În curând

vei avea la dispoziție resurse pentru gimnaziu

ALFABETAR lucrează pentru tine, iar tu vei avea mai mult timp să oferi sprijin elevilor tăi! Ramâi aproape pentru a afla cand vor fi lansate noile resurse dedicate pentru gimnaziu.

Înregistrează-te

Sprijin specializat pentru școala ta

Dacă vrei ca școala ta să beneficieze de un program intensiv de sprijin, atunci poți apela la organizații specializate:

ALFABETAR este o platformă Edu Networks, creată cu sprijinul organizațiilor

Partener fondator al platformei ALFABETAR
Partener strategic al platformei ALFABETAR
Partener strategic al platformei ALFABETAR
All rights reserved ©2022